Catalŕ / Espańol  ·  TEL. 937 255 680 · EMAIL secretaria2@col-jesus-salvador.net
Catalŕ / Espańol  · 

Agenda

Periode exepcional. Última horaEn aquest apartat us animen informant de totes les novetats i noticies que creiem que son del vostre interès. A més, us facilitem uns recursos per fer més amè el confinament:

 

http://xtec.gencat.cat/ca/inici/

 

 

Com un vam comunicar via correu electrònic cada dia sobre les 12:00 del migdia publicarem a la web i a Instagram un repte familiar que heu de complir (no podeu fer trampa, eh!...:):) Totes aquelles famílies que voluntàriament i amb total llibertat vulguin compartir el seu "èxit" poden publicar-lo com a story en el seu instagram etiquetant el hastag i mencionant l'escola. Seguiu bé les instruccions que se us donaran en el vídeo (com és una gravació i una story individual cada família decidirà amb llibertat si es veuen les cares dels seus fills/es, el que ens interessa és que féu l'activitat i passeu una estona agradable).

A la pàgina principal de la web trobareu un nou repte cada dia, si algun dia no us dona temps de fer-lo us dexem aqui els reptes anterior perque els pugueu fer encara que s'hagi pasat el dia. Animeu-vos!!

 

 
       
   
     
     

 

 

L'escola en confinament

Durant aquest període de confinament des del col·legi volem compartir totes aquelles activitats que anem realitzant, i que, amb el vostre suport des de casa, fa que tot sigui més constructiu. Anirem afegint seccions de notícies al llarg d'aquest dies i podeu també seguir-les al instagram

Avui que és la Diada de Sant Jordi el profe Josep ens comparteix una nova versió de la llegenda de Sant Jordi (Covid Edition). Amb familiars i des del confinament han aconseguit una versió molt emotiva d'aquest dia tant especial. Més avall, un conte adaptat que ens ha comparrtit un alumne de 5è responent a les tasques proposades a cicle superior a l'àrea de llengües. Una activitat realitzada amb els alumnes de P4 i una altra de l'esplai La Xinxeta. Esperem que us agradi.  

LA LLEGENDA DE SANT JORDI COVID EDITION P4 SANT JORDI CONTE DE 5è ESPLAI XINXETA 
 

Gran sorpresa! L'actor de Joc de Trons i Vikings, el nord-irlandès Ian Beattie, envia una càlida salutació als nostres alumnes i molts ànims durant aquest confinament. Aviat ajudarà als de 3r i 4t de la ESO en els projectes d'Spoken English... are you ready???

 

Família-escola

Tots fem família tots som escola.

Sota aquest lema ens agradaria que tota aportació professional dels pares i mares que durant aquests dies de confinament puguin ser d'utilitat compartir, seran ben rebudes, ja que entre tots som capaços de fer un món millor.

La Montse Rodríguez, optometrista i mare d'un alumne de l'escola, ens ofereix consells per aquests dies de confinament on la vista estarà més cansada degut a l'ús dels dispositius electrònics. Si teniu alguna consulta podeu enviar-li un correu electrònic que us atendrà sense cap compromís. Moltes gràcies Montse!

montquiros@gmail.com