forex trading logo

ACTES DE NADAL

ACTES DE NADAL CANTADA NADALES I AMBAIXADOR   Com cada any celebrarem l’arribada del Nadal al col·legi amb els ...

Compra On-line

Ja disposeu de l'espai per a la compra de llibres i del netbook (en el cas de l'ESO). Feu clic a la imatge que correspongui per en...

Llibres de text

Aquests són els llibres de text per al curs 2018 - 2019 ordenats per etapa i curs. A PARTIR DEL 1 DE JULIOL Podeu fer la compra on-...

CONCURS LITERARI JOAN OLIVÉ

    CLÀUDIA VALLADARES GUANYA EL 1r  PREMI DEL CONCURS LITERARI  JOAN OLIVÉ   EL DIA 7 ...

FESTIVAL FI DE CURS EDUCACIÓ INFANTIL 2017-18

El passat 26 de maig els nenes i nenes d'Educació Infantil del Col·legi Jesús Salvador, van representar davant de tots els...

Concurs Bíblic

              DISSABTE  19 DE MAIG es va celebrar a Terrassa el ...

  • ACTES DE NADAL

  • Compra On-line

  • Llibres de text

  • CONCURS LITERARI JOAN OLIVÉ

  • FESTIVAL FI DE CURS EDUCACIÓ INFANTIL 2017-18

  • Concurs Bíblic

escola cristiana  Cambridge English Generalitat de Catalunya Sabadell Agenda 21 clickedu 

Accesos Directes

 

A la Llar d'Infants Menu Mensual

Login a clickedu

  Nom d'usuari  
  Contrasenya   
 
   
 

No puc accedir

Canal Youtube

Lema del curs

Parlem de...

Xaxes Socials

Llegir per créixer

La importància del joc

Tria escola

Fins quan la pipa?

Ús del whatsapp

Inici > Serveis > G. Psicopedagògic
Gabinet Psicopedagògic Imprimir E-mail
Miércoles, 10 de Mayo de 2017 00:00

 

ESCOLA DE PARES 2017

            Dins del nostre Projecte d’Escola de Pares i amb col·laboració amb el programa TANDEM FAMÍLIA-ESCOLA de l’ajuntament de Sabadell, us convidem a la pròxima trobada que es durà a terme el pròxim 18 de Maig a les 17’45 hores  i que porta per títol:

Les Pors Infantils : Com ajudar als nostres fills/es davant seves pors

Us heu preguntat més d’una vegada per què tenen pors els nostres infants? Voleu conèixer quins són els aspectes psicològics i evolutius característics d’aquesta emoció ? No sabeu com afrontar les pors dels vostres fills i filles per ajudar-los?

La por és una emoció evolutiva, que no sempre té perquè ser dolenta , doncs ajuda a detectar el perill i poder fugir en situacions on podem prendre mal.  D’altres vegades aquesta por ens  bloqueja i impedeix gaudir de la vida amb naturalitat.

En aquest taller tindrem l’oportunitat de conèixer com poder ajudar als nostres infants a superar-les i compartirem suggeriments que afavoreixin augmentar la seva confiança i l’autoestima.

Per poder tractar aquest tema comptarem amb la presència de Núria Ribera  psicòloga, professora de la Universitat de Barcelona i formadora de la FePaC.

Per tal de facilitar la vostra assistència les famílies que ho desitgin podran disposar d’un servei de canguratge mentre que dura la trobada

Us esperem a tots!!!!.

 

Equip Psicòpedagògic

 

 

Dins del nostre Projecte d’Escola de Pares i amb col·laboració amb la Fundación Alcohol y Sociedad, us convidem a la pròxima trobada que es durà a terme el pròxim 05 d’Abril  a les 19’00 hores  i que porta per títol:

Adolescència i alcohol:

Prevenir el consum d’alcohol en menors és cosa de tots

 

Aquesta Xerrada és un bon complement pels tallers que van dur a terme  els nostres alumnes de segon i quart d’ESO al mes de Gener, i que intentava conscienciar de les conseqüències que té el consum abusiu d’alcohol.

En els últims anys, segons dades del Ministeri de Sanitat, l’edat d’inici del consum d’alcohol a disminuït fins als 13 anys i mig, per tant és de vital importància abordar aquest problema l’abans possible tant des del nucli familiar com des de l’escola.

Una bona comunicació amb el nostre fill o filla adolescent és vital per evitar conductes de risc relacionades amb el consum d’alcohol, així com estar informats de quina és la informació que reben els nostres nois i noies. Penseu que estan ben informats? Té les mateixes conseqüències l’abús en adults que en menors? Quines són les pràctiques dels adolescents d’avui dia?

 

El pròxim dia 5 comptarem amb la presència de Anna de Polol  formadora de la Fundación Alcohol y Sociedad, una fundació que porta una important tasca de prevenció del consum abusiu d’alcohol entre els joves, així com la promoció de diverses campanyes de conscienciació.

Per tal de facilitar la vostra assistència, les famílies que ho desitgin podran disposar d’un servei de canguratge mentre que dura la trobada

{slider/}

{slider=ESCOLA DE PARES 2015}

ESCOLA DE PARES 2015

Dintre del nostre Projecte d’Escola de Pares us convidem a la trobada que es durà a terme el pròxim

2 de Juny a les 19,00 hores

i que porta per títol:

Com aprofitar les vacances i el temps d'oci per millorar els aprenentatges

Les vacances són una magnífica oportunitat per retrobar-nos amb el nostre paper com a pares i mares i per introduir canvis que ajudin als nostres fills/es en totes les facetes de la seva vida. Una faceta important i crucial en el seu benestar és l'àrea acadèmica. Durant les vacances, els nostres fills poden perdre fins a 3 mesos d'aprenentatges escolars. És una època que pot ser aprofitada mitjançant la nostra vida, l'amor i l'oci de qualitat. Podem millorar les seves competències lectores, matemàtiques o científiques de forma agradable, manipulativa i profunda. Un bon decàleg de principis facilitarà la prevenció de la pèrdua d'aprenentatges i augmentarà les seves competències.

Inscriviu-vos aquí o bé responent al email que s'ha enviat

 

inscripció:   responent al e-mail que s'ha enviat o retornant circular signada

La comunicació electrònica (i les TIC) estan canviant algunes maneres de relacionar-nos. Les seves enormes possibilitats han potenciat la nostra capacitat de comunicació i d’acció de forma impensada fins no fa gaire. Però també, quan la tecnologia augmenta la capacitat humana per actuar, sorgeixen efectes no desitjats, fenòmens imprevistos i que ens costa molt controlar.

La xerrada - col·loqui serà impartida per Francesc Núñez, professor de filosofia i sociòleg a la UOC. Fa 15 anys que es dedica a l’estudi de la comunicació electrònica i els seus efectes en la vida quotidiana de les persones. El seu àmbit de recerca és la sociologia de les emocions. Col·labora habitualment amb diaris, ràdios i televisions.

La xerrada està dirigida a tots els pares i mares de l’escola (llar d’infants, Educació Infantil, Primària i Secundària). Ens agradaria comptar amb vosaltres.

{slider/}


{slider= ESCOLA DE PARES 2014}

 

ADOLESCÈNCIA I ALCOHOL HÀBITS DE LA INFÀNCIA DE PRIMÀRIA A SECUNDÀRIA

DIA 19 DE NOVEMBRE 19H SALA D'ACTES

inscripció

DIA 20 DE NOVEMBRE 19H SALA D'ACTES

inscripció

DIA 26 DE MARÇ 18.30H SALA D'ACTES

 

El passat dimarts 29 d’Octubre es va dur a terme a la nostra escola la Xerrada de pares:

“Com ajudar els nostres fills i filles en els seus estudis: Com afavorir l’èxit i evitar el fracàs escolar”

L’Ana Isabel del Rio, pedagoga, coach i formadora de la FaPaC, ens va donar pautes, consells i estratègies per ajudar als nostres fills i filles a treure el màxim profit d’ells mateixos.

Entre d’altres, va destacar la importància de la lectura diària i de la implicació de la família en el dia a dia de l’escola.

Per fomentar la lectura va proposar fer una lectura compartida amb els nens i les nenes, que vagi lligada a l’emoció i a passar una bona estona amb el pare o la mare.  Llegir no ha de ser una obligació, sinó un plaer.

D’altra banda, va donar una especial importància a la implicació que tant pare com mare per igual , han de tenir en el dia a dia del seu fill/a dintre de l’escola. Com es de necessari que les criatures puguin percebre que els estudis i la cultura són importants i que a casa es valoren (ex: preguntar què han fet avui a l’escola, parlar amb els professors, assistir a les reunions,...)

 

Tot i semblar molt fàcil, l’Ana Isabel del Rio va recordar la importància de dedicar com a mínim 5 minuts al dia a parlar amb ells/es sobre que senten, que pensen i que volen, i no deixar-nos portar per les preses i per les rutines diàries. (ex: ves a la dutxa, para taula, has fet els deures?)

 

Des de l’escola volem agrair l’assistència a totes aquelles famílies que veu poder venir; i animar a assistir a la pròxima trobada a totes aquelles que aquesta vegada no s’ho van poder arreglar.

L’Ana Isabel del Rio ens ha deixat aquesta primera entrega de material, són algunes dites que podem penjar a un lloc visible pels nens i nenes per tal d’estimular un bon rendiment: Consell de l'avia Oliveta


 

 

Contacte: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

El principal objectiu del Gabinet psicopedagògic de l’escola és optimitzar i donar suport als processos formatius dels nostres alumnes. Per poder dur a terme aquesta tasca ens centrem en l’orientació i la intervenció directa amb els alumnes, els professors i les famílies, ja que l’educació dels nostres nens i nenes és cosa de tots.

Ens ocupem de l’atenció als alumnes amb Necessitats Educatives Especials, però també fem una important tasca preventiva, que s’orienta a propiciar les millors condicions educatives per un desenvolupament complert de les capacitats personals dels alumnes , i a detectar de forma precoç possibles dificultats escolars (ex: proves d’orientació vocacional a 4t ESO, de llenguatge a P3 o de lectoescriptura a 1r de primària).

Aquest enfoc preventiu contempla intervencions tant d’assessorament a les famílies i als mestres com al desenvolupament de programes específics (ex: educació en valors o per la salut)

 

 

 

qu? oferim

Última actualización el Martes, 23 de Mayo de 2017 14:15
 


Col·legi Jesús Salvador · Telèfon: 937 25 56 80 · Fax 937 27 81 81 · C/ D'Àngel Guimerà, 16