Català / Español  ·  TEL. 937 255 680 · EMAIL secretaria2@col-jesus-salvador.net
Català / Español  · 

Notícies

L'ESCOLA EN CONFINAMENT

20-04-2020
Família - escola

Durant aquest període de confinament des del col·legi volem compartir totes aquelles activitats que anem realitzant i que am b el vostre suport des de casa fa que tot sigui més constructiu. En aquesta 1ª entrega tenim una salutació que inicia una de les activitats de 3r i 4t d'ESO de Spoken English

 

Avui dia 27 d'abril s'han començat a realitzar les reunions setmanals per videoconfrència del delegats de l'ESO i caps d'estudis i direcció. Amb aquesta iniciativa es vol estar aprop dels alumnes i poder compartir experències, escoltar propostes de millora, valorar porjectes, exposar inquetuds, com ens estem adaptant tots a aquesta nova situació acadèmica. D'aquesta manera entre alumnes i professors pidom aconseguir que aquesta situació ens ompli d'una experiència productiva i enriquidora.

 

Avui que és la Diada de Sant Jordi el profe Josep, l'esplai La Xinxeta, alumnes de 5è i de P4, ens comparteix una nova versió de la llegenda de Sant Jordi (Covid Edition). Amb familiars i des del confinament han aconseguit una versió molt emotiva d'aquest dia tant especial. Esperem que us agradi.

 

  

 

Gran sorpresa! L'actor de Joc de Trons i Vikings, el nord-irlandès Ian Beattie, envia una càlida salutació als nostres alumnes i molts ànims durant aquest confinament. Aviat ajudarà als de 3r i 4t de la ESO en els projectes d'Spoken English... are you ready???


Xarxes socials: