Català / Español  ·  TEL. 937 255 680 · EMAIL direccio@col-jesus-salvador.net
Català / Español  · 

Notícies

EL LLAMINER VISITA L'ESCOLA

2023/12/22

Quin dia més emocionant vam viure a l'escola amb la visita del Llaminer. Tant per petits com per grans, va ser una gran visita inesperada i màgica!!!


Xarxes socials:


JS on AIR

2023/12/15
Programa 04 Nadal

Programa especial sobre el Nadal i les activitats que hem fet al col·legi aquests dies previs a les vacances de Nadal


Xarxes socials:


NEWSLETTER DESEMBRE

2023/12/01

 Aquest mes de desembre arriba carregat d'activitats i festivitats. Estigueu atents i no us en perdeu ni una!

 


Xarxes socials:


JS ON AIR

2023/12/01
Programa 03 I 04 Curs 23-24

Us compartim els dos últims programes emesos a la ràdio escolar JS on Air.

En aquest programa els alumnes de 3r ens informen sobre el benestar emocional i la importància de tenir una bona salut mental. A més ens expliquen alguna novetat important que tenim al centre referent a aquesta problemàtica. En el segon, els alumnes participants del projectes ens expliquen la seva vivència participant d'aquesta iniciativa.


Xarxes socials:


JS ON AIR

2023/11/11
Programa 02 Curs 23-24

En aquest nou podcast de la ràdio escolar JS on Air, els alumnes de 3r d'ESO, ens posen al dia de l'actualitat de les activitats que es faran l'escola, d'altres que ja s'han fet i també, sobre actualitat musical i esportiva de la ciutat. Segueix-nos a https://www.instagram.com/escolajesussalvador

Xarxes socials:


NEWSLETTER NOVEMBRE

2023/11/02

 


Xarxes socials:


VIVIR CON ENTUSIASMO

2023/10/25

En aquest document us compartim com va anar la xerrada amb en Víctor Kuppers per si no vàreu poser assistir

 

 


Xarxes socials:


INICI DE CURS I SANTA TERESA

2023/10/17

Avui a l'escola hem celebrat Santa Teresa. Hem fet una trobada conjunta al pati de l'escola amb tot l'alumnat des de I2 fins a 4t d'ESO. Dutant el matí s'han fet diverses activitats per cicles (kahoot, oca,  "pasapalabra", puzzles...) i a la tarda, els nens i nenes de primària,hem anat a diferents parcs de Sabadell a jugar. Hem gaudit molt del dia!!!


Xarxes socials:


VIVIR CON ESTUSIASMO!

2023/10/03
Víctor Küppers

Dins del nostre Projecte d'Escola de Famílies i en col·laboració amb en Víctor Küppers, us convidem a la pròxima trobada on-line que es durà a terme l'11 d'Octubre a les 19'00 hores i que porta per títol: Vivir con entusiasmo.


En Víctor Küppers, llicenciat en ADE i doctor en humanitats, treballa com a formador, conferenciant i coach motivacional, i segur que tots i totes en un moment o altre l'hem sentit parlar intentant transmetre l'entusiasme per encarar la vida des des d'un punt de vista positiu i encoratjador, centrant-se en com desenvolupar el potencial que cada persona té dins seu.


Dimecres, en Víctor Küppers ens parlarà de les idees que proposen experts en psicologia positiva per afrontar la vida amb alegria, il·lusió i optimisme.


Si voleu participar només cal que ompliu el següent formulari. El mateix dia de la trobada us enviarem l'enllaç per poder accedir-hi:

https://forms.gle/DNCndRxytRjsaJA77

Us esperem!


Xarxes socials:


Vincles d'interès